<

[Kyber Netwok] KyberSwap’taki Son Yenilikler: Canlı Fiyat Grafikleri ve Alım-Satım Yolu Görüntüleme

Yeni canlı fiyat çizelgelerimiz ve ticaret rotası gösterimimiz ile güvenle, en iyi fiyattan alım satım yapacaksınız

KyberSwap şimdi Ethereum, BSC, Avalanche, Polygon Fantom ve Cronos ağındaki tüm kripto paralar için canlı fiyat grafikleri sunuyor! Yoğun talep üzerine, size en iyi oranları vermek adına; KyberSwap ile alım satımınızın hangi DEX’ler ve likidite kaynakları üzerinden yönlendirildiğini gösteren ticaret yolu gösterim şemamızı da daha belirgin hale getirdik. Artık DeFi piyasasının nabzını daha iyi tutacaksınız!

Not: İşlem yaparken daha basit bir görünüm tercih ederseniz, Ayarlar’dan canlı fiyat tablosunu veya ticaret yolu şemasını kapatabilirsiniz. KyberSwap’ta işlem yaparken ne görmek istediğinizi sizin seçiminiz olacak.

1. Daha Fazla Bilgi için Canlı Fiyat Grafikleri

Canlı fiyat grafikleri, gelir elde etmek isteyen herkes için değerli veriler sağlar. Portföyünüze yeni bir token eklemeye veya mevcut bir token’ı tutmaya karar verirken, canlı fiyat çizelgeleri size genel alım-satım faaliyetleri ve tabii ki trendler hakkında bir fikir verecek. Bu tabloları hemen takas işlemini gerçekleştireceğiniz sayfada görmenizin yaratacağı kolaylığı tahmin edebiliriyoruz! ? Ayrıca bu grafikler alım satımlarınız için giriş ve/veya çıkış noktasını daraltmanıza da yardımcı olacaktır.

KyberSwap’ın canlı çizelgeleri farklı zaman dilimlerinde (1H, 4H, 1D, 1W, 1M) mevcut. Bunlar arasında doğrudan arayüzümüzden kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Takas sayfasını ziyaret ettiğinizde, canlı fiyat tabloları varsayılan olarak görüntülenecektir. İşlem yaparken daha sade bir görünüm tercih ederseniz Takas sayfasındaki Ayarlar seçeneği ile canlı fiyat grafiğini istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

2. En İyi Fiyatları Almak için Alım-Satım Yolu

Bir DEX toplayıcısı olarak KyberSwap, 6 zincirde 20.000'den fazla token için en iyi alım-satım oranını garanti etmek adına, bu işlemleri birden fazla merkezi olmayan borsa ve kaynak (KyberSwap’ın kendi havuzları dahil) arasında yönlendirir ve de gerekirse böler. Uniswap, Sushiswap, Curve, Balancer, QuickSwap, Pancakeswap, Traderjoe, Pangolin, SpookySwap, SpiritSwap, VVS Finance… gibi popüler merkezi olmayan borsalar entegre edilmiştir.

Kullanılan borsaların sayısını gün geçtikçe arttırmayı hedefliyoruz. KyberSwap öncesi bir kullanıcının tek tek girip tüm borsalarda fiyatlara bakması mümkün değildi; ama artık hepsi tek bir ekranda! Siz de hemen buradan deneyin.

Bu ticaret yollarını akıllı sözleşme kodu ve zincir-üzeri işlemler aracılığıyla görüntülemek, teknik bilgi peşinde olmayan kullanıcılar için karmaşık kalabilir tabii. Ama sonuç olarak, size sağlanan alım-satım rotası ekranıyla, KyberSwap’ın likiditeyi nereden çektiğine dair direkt bilgi elde ederken güvenle ticaret yapabileceksiniz.

Takas sayfasında varsayılan olarak ticaret rotası görüntülenecektir. İşlem yaparken daha basit bir görünüm tercih ederseniz, Takas sayfasındaki Ayarlar seçeneklerinden istediğiniz zaman işlem rotasını açıp kapatabilirsiniz.

Not: Takas yaparken ticaret rotası ekranında herhangi bir şeye tıklamanız gerekmez. KyberSwap, bu rotalar aracılığıyla size otomatik olarak en iyi fiyatları verecektir. (Sadece bilgi amaçlıdır)

KyberSwap: Alım Satım Yapmanın En İyi Yolu

KyberSwap, tüccarlar ve likidite sağlayıcıları için en iyi DEX toplayıcısı ve likidite protokolü olmayı amaçlamaktadır. Sorunsuz bir ticaret deneyimi sağlamak için kullanıcı geri bildirimlerine dayalı olarak UI/UX’imizi sürekli olarak iyileştiriyoruz.

Yeni kullanışlı görsel yardımcılarımızın hızla değişen DeFi dünyasında gezinmenizde ve ticaret hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olacağını biliyoruz!

KyberSwap DEX Fiyat Toplayıcısı kısaca şunları yapmanızı sağlar:

  • Ethereum, Polygon, BSC, Avalanche, Fantom ve Cronos’ta kripto piyasasının nabzını tutun
  • 20.000'den fazla token’ı en iyi fiyatlarla kolayca alın/satın
  • Likiditenizle daha yüksek getiri ve daha yüksek sermaye verimliliğinin keyfini çıkarın
  • Tek bir token yatırarak likidite ekleyin ve LP getirisi kazanın
  • Kazançlı getiri çiftçiliği kampanyalarından yararlanın

…daha fazla özellik ise yakında!

Hemen şimdi KyberSwap’ı deneyin!

Kyber Network Hakkında

Kyber Network, DeFi için sürdürülebilir bir likidite altyapısı sağlamayı hedefliyor. Bir likidite merkezi olarak Kyber; Dapps, toplayıcılar, DeFi platformları ve bireysel kullanıcılara en iyi oranları sağlamak için çeşitli protokollerden ve kaynaklardan gelen likiditeyi birleştirir. (KyberSwap gibi)

Kyber Network’e herkes likidite katkısında bulunabilir. Kyber, likidite ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı protokollere entegre edebilir. Geliştiriciler Kyber’ı kullanarak anında token takas hizmetleri, ERC20 ödeme akışları ve finansal DApp’ler dahil olmak üzere yenilikçi uygulamalar geliştirebilirler ve bu da herhangi bir token’ın istenilen her yerde kullanılabilir olduğu bir dünya oluşturmaya yardımcı olur.

Kyber, 100'den fazla entegre projeye güç veriyor ve kuruluşundan bu yana 7 milyar ABD dolarının üzerinde işlemin gerçekleştirilmesini sağladı.

Türkiye Topluluğumuza Sosyal Medyadan da Ulaşın ⬇️

?? Twitter | Telegram | Discord (TR Kanalı Var)

? Global: Twitter(Kyber Network)| Twitter(KyberDAO) | Telegram ⭐

Discord | Website | Forum | Blog | Twitter | Reddit | Facebook | Developer Portal | Kyber Tracker | KyberWidget Generator | Github | KyberDMM | KyberDMM Docs


KyberSwap’taki Son Yenilikler: Canlı Fiyat Grafikleri ve Alım-Satım Yolu Görüntüleme was originally published in Kyber Network on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.



>> View on Kyber Netwok

Join us on Telegram

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

You might also like