<

[Kyber Netwok] KyberSwap’ta BENQI Likidite Madenciliği, QI ve KNC Ödülleriyle Devam Ediyor!

KyberSwap’taki BENQI havuzlarımız o kadar popüler oldu ki, biz de devam ettirmeye karar verdik! BENQI ile likidite madenciliği, KyberSwap’ta 2 yeni getiri çiftçiliği havuzu ile devam edecek. Aşağıda tüm ayrıntıları bulacaksınız!

Avalanche ağında kullanılmaya başlanmasından beri Kyber Network, likiditesini ve kullanıcılarını artırmak için Avalanche ekosistemindeki popüler ekosistem projeleriyle işbirliği yapmaya devam ediyor.

Bu ortak projelerin bir parçası olarak KyberSwap, yatırımcılarımıza ve likidite sağlayıcılarımıza en iyi oranları ve optimize edilmiş getirileri sunmak için BENQI ile iş birliğini duyurmuştu (ve tüm hızıyla devam ediyor!).

KyberSwap’a Neden Likidite Eklemeliyim?

KyberSwap, LP’lerin sermaye kullanımını en üst düzeye çıkarmasına şu sayede olanak tanır:

  • Son derece yüksek sermaye verimliliğine sahip Güçlendirilmiş Likidite Havuzlarımız, AMM’lere kıyasla daha iyi likidite ve oranlar elde etmek için daha az token gerektirir.
  • Piyasa koşullarına tepki veren ve LP’ler için getirileri optimize eden Dinamik Ücretler bulunmaktadır.
  • Daha iyi bir güvenlik deneyimi sunuyoruz! ChainSecurity tarafından denetlenmiş olan KyberSwap, Unslashed Finance tarafından 20 milyon dolara kadar sigortalıdır.

BENQI’nin KyberSwap’ta başarılı bir likidite madenciliği çalışması yürütmesinin ardından yoğun talep üzerine, 1'ini sürdürerek ve de 2 yeni getiri çiftçiliği havuzu ekleyerek ikinci aşamayı başlattığımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

~8 Nisan’dan itibaren likidite sağlayıcıları, QI ve KNC likidite madenciliği ödüllerinde ~173.000$’lık paylarının kilidini açmak için KyberSwap’ta (Avalanche Ağında) sAVAX-USDt ve sAVAX-USDC havuzlarına istedikleri miktarda likidite ekleyebilirler (Önümüzdeki 4 hafta boyunca).

Aşama 1'deki sAVAX-AVAX havuzu, mevcut dönem tamamlandıktan SONRA ~2 hafta uzatılacaktır.

QI token’ı Avalanche’ta yerel bir varlıktır ve protokolün gelecekteki yinelemeleri de dahil olmak üzere BENQI protokolünün tüm ekosistemini denetler. QI’nin BENQI Geliştirme Önerileri (BIP’ler) aracılığıyla, tekliflerin sonucunu oylaması ve karar vermesi gerekir.

BENQI Liquid Staked AVAX (sAVAX), kullanıcıların AVAX’larını BLS üzerinde stake ederken aldıkları token’dır. Stake edilen AVAX’ın tokenize versiyonudur ve Avalanche stake ödülleri aracılığıyla faiz toplanmasını sağlar. Kullanıcılar, Unstake aracılığıyla sAVAX’ı AVAX + staking ödülleriyle değiştirebilirler. AVAX sahipleri burada BENQI üzerinde $AVAX stake ederek $sAVAX kazanabilirler.

Önemli Detaylar:

Başlangıç: 1649422800 blok ~21:00 GMT+8

Bitiş: 1651842000 blok

Ödüller: ~400,000 QI token+ ~34,000 KNC token

Havuzlar:
sAVAX-AVAX

sAVAX-USDt

sAVAX-USDC

Kampanya Süresi: ~2–4 hafta

Vesting: Vesting süreci yoktur!

Token Kontratları:

QI: 0x8729438EB15e2C8B576fCc6AeCdA6A148776C0F5

KNC (Avalanche Ağındaki KNC token):0x39fC9e94Caeacb435842FADeDeCB783589F50f5f

$QI ve $KNC Çiftliği Nasıl Yapılır?

  1. Kyberswap.com’u ziyaret edin
  2. Avalanche ağında olduğunuzdan ve Avalanche’ta gas fee ücretleri için AVAX token sahibi olduğunuzdan emin olun.
  3. Havuzlar sayfasını ziyaret edin ve uygun sAVAX-AVAX, sAVAX-USDt ve sAVAX-USDC havuzlarına likidite ekleyin. Uygun Rainmaker havuzları, bir yağmur damlası 💧 simgesiyle tanımlanabilir. Likidite ekledikten sonra havuz payınızı temsil eden Likidite Sağlayıcı (LP) token varlıklarınızı alacaksınız.
  4. Ardından, Çiftlik sayfasına gidin ve likidite eklemek istediğiniz çiftlikte Onayla’ya tıklayın. Onaylandıktan sonra LP token’larınızı çiftliğe koyun. İstediğiniz zaman toplayabileceğiniz QI ve KNC ödüllerini almaya başlayacaksınız.
  5. Ödüllerinizi istediğiniz zaman toplayın. Vesting — bekleme süresi yoktur.
  6. Kilitleri açıldıktan sonra ödülleri talep etmek için Vesting sekmesine gidin. Kilidi açılmış ödüller her zaman cüzdanınıza çekebilirsiniz.
  7. Likiditeyi kaldırmak için, önce Çiftlik sayfasındaki LP token’larınızı geri alın, ardından likidite pozisyonunuzu görüntülemek ve kaldırmak için Havuzlarım sayfasına gidin.

Getiri çiftçiliği hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Eğitim Videomuzu izleyin! Bu video örneği Ethereum ağındadır, ancak adımlar Avalanche Network’te de benzer şekildedir.

https://medium.com/media/6b1e7eb1837e54400568fa4bbab16b38/href

BENQI Hakkında

BENQI, Avalanche üzerine inşa edilmiş, merkeziyetsiz bir likidite piyasası ve likit stake protokolüdür.

TVL’de 2 milyar doların üzerinde olan borç verme protokolü, kullanıcıların dijital varlıklarını kullanarak borç vermelerine, borç almalarına veya faiz kazanmalarına olanak tanır.

Şu anda 100 milyon doların üzerinde stake edilen likit stake protokolü, stake edilen AVAX’ı token’laştırır ve kullanıcıların bunu Otomatik Piyasa Yapıcılar (AMM’ler), Borç Verme ve Borç Alma Protokolleri, Getiri Toplayıcılar, vb. gibi Merkezi Olmayan Finans dApp’lerinde özgürce kullanmalarına olanak tanır.

Website | Whitepaper | Twitter | DiscordTelegram

Kyber Network Hakkında

Kyber Network, tüm token’ların istenilen her yerde kullanılabilir olduğu bir dünya inşa ediyor. Amiral gemimiz Merkezi Olmayan Borsamız (DEX) KyberSwap.com, DeFi’de alım satım yapacaklar için en iyi oranları sağlar ve likidite sağlayıcıları için getirileri en üst düzeye çıkarır.

KyberSwap, 100'den fazla entegre projeye güç veriyor ve başlangıcından bu yana binlerce kullanıcı için 7 milyar ABD Doları değerinde işlemi kolaylaştırdı. Şu anda Ethereum, BNB Chain, Polygon, Avalanche, Fantom, Cronos, Arbitrum, Velas, Aurora ve Oasis dahil olmak üzere tam 10 blok zincirde işlem yapılmasını sağlamaktadır.

🇹🇷 Twitter | Telegram | Discord (TR Kanalı Var)

🌎 Global: Twitter(Kyber Network)| Twitter(KyberDAO) | Telegram ⭐

Discord | Website | Twitter | Forum | Blog | Reddit | Facebook | Developer Portal | Github |KyberSwap| KyberSwap Docs


KyberSwap’ta BENQI Likidite Madenciliği, QI ve KNC Ödülleriyle Devam Ediyor! was originally published in Kyber Network on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.



>> View on Kyber Netwok

Join us on Telegram

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

You might also like