<

[Kyber Netwok] KyberSwap, SIPHER ile 50 Milyon Dolarlık Likidite Madenciliği Kampanyasını Başlattı!

Sipher, Ethereum ağındaki token likiditesini arttırmak için KyberSwap ile birlikte çalışacak.

KyberSwap farklı kullancılardan ve DEX’lerden likidite toplayarak; alım satım yapacaklar için en iyi oranları elde ederken, güçlendirilmiş havuzları ve dinamik ücretleri aracılığıyla kullanıcıları için verimli ve daha yüksek getiriler sağlayan yeni nesil bir DEX toplayıcısı ve likidite protokolüdür.

Kyber ekibi, KyberSwap’taki token havuzlarının hem sayısını hem de likiditesini artırıyor. Temel girişimlerimizden biri, kullanıcılarımızı teşvik ederek birlikte likiditeyi artırmak için Sipher gibi umut verici projelerle iş birliği yapmaktır!

50 Milyon Dolarlık Ödül ?

Ethereum ve diğer ağlardaki popüler projelerle yapılan bu ortak girişimler, şimdiye kadarki gelmiş geçmiş en büyük GameFi kampanyalarından biri olan: “Sipher ile ~50 milyon dolarlık likidite madenciliği kampanyası” ile devam ediyor!

⭐️ Sipher kısa bir süre önce özel bir satışta 6.8 milyon dolar ve halka açık bir satışta da 44 milyon doların üzerinde fon topladı.

Sipher’ın Vizyonu:

SIPHER token: $SIPHER, Sipheria’nın merkezindeki simgedir ve Sipher ekibinin geliştirdiği oyunda yeni karakterlerin yaratılması, işlem ücretlerinin ödenmesi, özel eşyaların satın alınması gibi önemli işlevlere hizmet eder. Ancak SIPHER’ın kullanım alanları bunun da ötesine geçecek: $SIPHER, oyunculara oyunun yönetimine katılmaları için benzersiz bir fırsat sunarak Sipheria’nın geleceğini şekillendirmelerini sağlayacak!

KyberSwap’ta En İyi Fiyatlarla İşlem Yapın

KyberSwap, bireysel DEX’lerde işlem yapmaya kıyasla $SIPHER yatırımcıları için Ethereum’da çok daha iyi oranları garanti eder. Bu, kendi sermaye verimli KyberSwap havuzlarımız da dahil olmak üzere birden fazla DEX’ten gelen likiditeyi toplayan Dinamik Ticaret Yönlendirme özelliğimiz ile mümkündür.

Likidite sağlayıcıları, likidite sağlayıcısı (LP) token varlıklarını almak ve önümüzdeki iki ay boyunca 50 milyon dolarlık likidite madenciliği ödüllerinden paylarının kilidini açmak için artık KyberSwap’taki (Ethereum ağında) SIPHER-ETH havuzuna istedikleri miktarda likidite ekleyebilirler.

Önemli Ayrıntılar

  • KNC ödülleri için başlangıç ​​zamanı: 13801200. Blok ~12:00PM GMT+7 14/12/2021
  • KNC ödülleri için bitiş zamanı: 14401200. Blok (~3 ay sonra)
  • SIPHER ödülleri için başlangıç ​​zamanı: ~12:00PM GMT+7 14/12/2021
  • SIPHER ödülleri için bitiş zamanı: ~12:00PM GMT+7 14/12/2022 (~1 yıl sonra)
  • Ödüller: 150.000 KNC ve 50.000.000 SIPHER (toplamda ~50 milyon$)
  • Kampanya Süresi: SIPHER ödülleri için 12 ay, KNC ödülleri için 3 ay. 3 ay sonra (tüm KNC ödülleri dağıtıldıktan sonra), kullanıcıların Sipher portalında SIPHER ödüllerini talep etmelerini sağlayacak LP token’ı (SLP) basmak için KyberSwap çiftliğinde stake etmeye devam etmeleri gerekir.
  • Vesting süresi: KNC için 14 gün, SIPHER için 12 ay
  • SIPHER-ETH Havuzu: https://kyberswap.com/#/pools/0x9F52c8ecbEe10e00D9faaAc5Ee9Ba0fF6550F511/ETH
  • SIPHER Token Adresi: 0x9f52c8ecbee10e00d9faaac5ee9ba0ff6550f511
  • SIPHER Coingecko Sayfası: https://www.coingecko.com/en/coins/sipher

Nasıl $SIPHER ve $KNC Kazanılır? ?‍?

Adımları sizin için sıraladık (Görsel İngilizce, ama Türkçe adımlar hemen aşağıda)
  1. KyberSwap.com’a gidin ve cüzdanınız ile Ethereum ağında KyberSwap’e bağlanın.
  2. Ethereum’da gas fee (işlem ücretleri) için hesabınızda ETH olduğundan emin olun.
  3. Havuzlar sayfasını ziyaret edin ve yağmur damlası ? simgesine sahip uygun SIPHER-ETH havuzuna likidite ekleyin (SIPHER + ETH token yatırın). Likidite ekledikten sonra havuz payınızı temsil eden Likidite Sağlayıcı (LP) token’ları direkt cüzdanınıza alacaksınız.

4. Ardından, Çiftlik sayfasına gidin ve SIPHER-ETH çiftliğinin altındaki ONAYLA butonuna tıklayın. (Bu onayla butonu sadece ilk seferde görüncektir) Onaylandıktan sonra LP token varlıklarınızı SIPHER-ETH çiftliğinde stake edebilmeniz için bir buton çıkacak. O buton ile (tüm LP token varlıklarınızı stake etmek için MAKS’a tıklayarak) stakinge başlayabilirsiniz.

⭐️ Stake edilen LP pozisyonunuzu temsil eden yeni bir Kyber Stake LP Token — SLP alacaksınız. (Aşağıda ayrıntılara değindik)

5. KNC ödüllerini KyberSwap.com’da hemen almaya başlayacaksınız ve istediğiniz zaman toplaybilir ve vesting süresi sonrasında cüzdanınıza çekebilirsiniz.

6. Getiri çiftçiliğinin SIPHER ödüllerini almak biraz daha farklı bir işlem gerektiriyor. LP token varlıklarınızı stake ettikten sonra, stake ettiğiniz SIPHER LP pozisyonunuzu temsil eden başka bir Kyber Staked LP (SLP) token alacaksınız. Bu özel token daha sonra SIPHER ödüllerini oluşturmak için https://sipher.xyz/stake/deposit/kyber-slp-sipher-eth Sipher portalına yatırılabilir ve SADECE BU ADRESTEN talep edilmelidir!

Toplamda 50 milyon $ likidite teşviki dağıtılacak!

Sipher portalını ziyaret edin: https://sipher.xyz/stake/deposit/kyber-slp-sipher-eth, cüzdanınızı bağlayın ve stake için token’ları ONAYLAYIN. Daha sonra Esnek veya Kilitli seçeneklerinden birini seçmelisiniz. SIPHER ödülleri kazanmaya başlamak için Kyber SLP token varlıklarınızı yatırın.

Sipher portalında Kyber Stake LP token (SLP) stake etme hakkında daha fazla bilgiyi bu adresten edinebilirsiniz: https://atlas.sipher.xyz/sipher-staking-instructions
Daha fazla ayrıntı da burada: https://medium.com/sipherxyz/sipher-staking-instructions-b96d900a5d5c

7. KyberSwap’ta KNC ödüllerini aldıktan sonra, KNC ödüllerinizi istediğiniz zaman Hasat edebilirsiniz. KNC ödüllerini topladığınızda yani hasat ettiğinizde, her blokta ödüllerin açıldığı 14 günlük bir vesting dönemi başlar.

8. Kilitleri açıldıktan sonra ödülleri talep etmek için Vesting Süreçlerim sekmesine gidin. 14 günlük vesting süresinden sonra kilidi açılmış tüm KNC ödüllerini istediğiniz zaman talep ederek, cüzdanınıza çekebilirsiniz.

Kazandığınız ödüllerin vesting süresi boyunca kilitli tutulacağını, vesting süreci bitince hepsinin çekilebilir hale geleceğini tekrar hatırlatalım. Bu KyberSwap’a özel bir mekanizmadır ve ödüllere uygulanır.

9. SIPHER Ödülleri İçin: https://sipher.xyz/stake/deposit/kyber-slp-sipher-eth adresindeki Sipher portalından talep edilmelidir. Unutmayın, SIPHER ödülleri oluşturmak için, önce Kyber SLP token’ı Sipher’ın sitesindeki portalda stake etmiş olmanız gerekir.

10. Likiditeyi Kaldırmak İstediğiniz Zaman: Önce KyberSwap Farm sayfasındaki LP token varlıklarınızı geri alın (unstake), ardından likidite pozisyonunuzu görüntülemek ve kaldırmak için Havuzlarım sayfasına gidin.

Getiri Çiftçiliği hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki videoyu hazırladık ⬇️

https://medium.com/media/60e263a22f7dc42fa613b8c68305d495/href

Ayrıca alacağınız KNC ödülleri; ek KNC ödülleri için KNC havuzlarında, KyberDAO’da veya özel Token Satışlarından yararlanmak için KrystalGO’da stake edilebilir.

“KyberSwap, $SIPHER için en iyi token alım satım oranlarını vermek ve kullanıcıları bu yeni blockchain oyununa daha sorunsuz bir şekilde ulaşmalarını desteklemek için Sipher ekibiyle işbirliği yapmaktan heyecan duyuyor. GameFi’nin son derece hızlı bir şekilde büyümeye devam etmesini ve ana akım kripto benimsemesinin ardındaki itici güç olmasını bekliyoruz.” — Loi Luu, Kyber Network eski CEO’su ve Kurucu Ortağı

body[data-twttr-rendered=”true”] {background-color: transparent;}.twitter-tweet {margin: auto !important;}

function notifyResize(height) {height = height ? height : document.documentElement.offsetHeight; var resized = false; if (window.donkey && donkey.resize) {donkey.resize(height);resized = true;}if (parent && parent._resizeIframe) {var obj = {iframe: window.frameElement, height: height}; parent._resizeIframe(obj); resized = true;}if (window.location && window.location.hash === “#amp=1” && window.parent && window.parent.postMessage) {window.parent.postMessage({sentinel: “amp”, type: “embed-size”, height: height}, “*”);}if (window.webkit && window.webkit.messageHandlers && window.webkit.messageHandlers.resize) {window.webkit.messageHandlers.resize.postMessage(height); resized = true;}return resized;}twttr.events.bind(‘rendered’, function (event) {notifyResize();}); twttr.events.bind(‘resize’, function (event) {notifyResize();});if (parent && parent._resizeIframe) {var maxWidth = parseInt(window.frameElement.getAttribute(“width”)); if ( 500 < maxWidth) {window.frameElement.setAttribute("width", "500");}}

Sipher Hakkında

Sipher, herkese açık bir Sosyal Dünya Oyunu yaratma hedefi olan bir MOBA ve Keşif Oyunudur. ERC-721 standardı ile inşa edilen 10.000 karakterlik 1. koleksiyon olan Sipherian Surge, SIPHER INU yarışına aittir.

Website | Discord | TwitterMedium

Kyber Network Hakkında

Kyber Network, DeFi için sürdürülebilir bir likidite altyapısı sağlamayı hedefliyor. Bir likidite merkezi olarak Kyber; Dapps, toplayıcılar, DeFi platformları ve bireysel kullanıcılara en iyi oranları sağlamak için çeşitli protokollerden ve kaynaklardan gelen likiditeyi birleştirir. (KyberSwap gibi)

Kyber Network’e herkes likidite katkısında bulunabilir. Kyber, likidite ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı protokollere entegre edebilir. Geliştiriciler Kyber’ı kullanarak anında token takas hizmetleri, ERC20 ödeme akışları ve finansal DApp’ler dahil olmak üzere yenilikçi uygulamalar geliştirebilirler ve bu da herhangi bir token’ın istenilen her yerde kullanılabilir olduğu bir dünya oluşturmaya yardımcı olur.

Kyber, 100'den fazla entegre projeye güç veriyor ve kuruluşundan bu yana 7 milyar ABD dolarının üzerinde işlemin gerçekleştirilmesini sağladı.

Türkiye Topluluğumuza Sosyal Medyadan da Ulaşın ⬇️

?? Twitter | Telegram | Discord (TR Kanalı Var)

? Global: Twitter(Kyber Network)| Twitter(KyberDAO) | Telegram ⭐

Discord | Website | Forum | Blog | Twitter | Reddit | Facebook | Developer Portal | Kyber Tracker | KyberWidget Generator | Github | KyberDMM | KyberDMM Docs


KyberSwap, SIPHER ile 50 Milyon Dolarlık Likidite Madenciliği Kampanyasını Başlattı! was originally published in Kyber Network on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.



>> View on Kyber Netwok

Join us on Telegram

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

You might also like

LATEST NEWS

LASTEST NEWS