<

[Kyber Netwok] KyberDMM’de Dinamik Alım-Satım Yönlendirmesi Başladı! — Sizin için en iyi fiyatı bulacak!

KyberDMM’de Dinamik Alım-Satım Yönlendirmesi Başladı! — Sizin için en iyi fiyatı bulacak!

Kullanıcılar, desteklenen tüm ağlarda, istedikleri bir token alım satımı için en iyi fiyatları elde etmek adına farklı merkeziyetsiz borsalardan direkt likidite çekebilecekler. ?

KyberDMM’nin alım satım işlevinin artık Dinamik Alım-Satım Yönlendirme ile büyük ölçüde geliştirildiğini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz! Bu güçlü yeni özellik, desteklenen herhangi bir ağda, herhangi bir token takası için en iyi fiyatı elde etmeye yardımcı olmak adına, kullanıcıların farklı merkeziyetsiz borsalardan likidite sağlamalarına olanak tanır!

Kyber Network, kullanıcı ve uygulamalar için anında ve güvenli kripto para alım satımını daha kolay ve daha karlı hale getirmek için çok çeşitli kaynaklardan gelen likiditeyi birbirine bağlayan bir likidite merkezidir. Vizyonumuz DeFi için sürdürülebilir bir likidite altyapısı oluşturmak ve ekosisteme değer katmak için sürekli çözümler üretmektir.

Bu vizyon, DeFi’nin ilk çok zincirli dinamik piyasa yapıcı protokolü KyberDMM DEX’in de yaratılmasını sağladı. Yüksek sermaye verimliliği ve dinamik ücretleri ile KyberDMM, hem likidite sağlayıcıları hem de alım satım yapacaklar için sermaye kullanımını en üst düzeye çıkarmak ve getirileri optimize etmek için tasarlanmıştır.

KyberDMM sadece birkaç ay önce (beta lansmanından bu yana) hedeflenen birçok dönüm noktasına ulaştı bile! Bunlara hızlıca göz atalım:

  • Multi-zincir: Ethereum, Polygon, BSC, Avalanche ağında işlem yapabilirsiniz. Daha fazla ağ da yolda!
  • Rainmaker Likidite Madenciliği kampanyalarımızın bir parçası olarak 30 milyon doların üzerinde teşvik verildi.
  • Toplam Ticaret Hacmi: 2 Milyar Doların üzerine çıktı.
  • 10.000'e yakın likidite sağlayıcısı için 4 milyon doların üzerinde ücret toplandı.
  • Yükseltilmiş Likiditede tüm zamanların en yüksek değeri olan ~500 Milyon Dolara ve TVL için de 50 Milyar Dolarlık hedeflere ulaşıldı.
  • Coin98 Wallet, Kattana Trade, Rome Terminal, The Graph gibi Dapp’lerin yanı sıra 1inch, Paraswap, 0x API, Matcha ve Slingshot gibi diğer önde gelen Toplayıcılar tarafından entegre edildi.
  • xToken, Flurry Finance, xDollar, O3 Swap, PolyDoge, Jarvis Network, Pegaxy, DeFi Warrior, Creator, StepHero, APEIN, DYP Protocol, Avalaunch, Unbound Finance ve Evrynet gibi harika projeler ile işbirliği yapıldı.

KyberDMM ayrıca Coindesk, Cointelegraph, The Block, DeFiant, Bankless, Decrypt, DeFi Pulse, DeFiprime, AltcoinBuzz, CryptoBriefing, Delphi Digital ve daha fazlasında yer aldı.

Likidite sağlayıcıları için önemli avantajlar ve getirilerden bahsettikten sonra, şimdi de dikkatimizi DeFi alanındaki diğer önemli kullanıcı olan trader’lara çeviriyoruz. Daha önce KyberDMM DEX, yalnızca kendi likidite havuzlarında bulunan token’ların alım satımına izin veriyordu. KyberDMM’nin son derece yüksek sermaye verimliliği sayesinde bu token trader’ları düşük fiyat kaymasının tadını çıkarabilse de, bazı popüler DeFi token çiftleri mevcut değildi.

Hem likidite sağlayıcıları hem de trader’lar için maksimum faydayı sağlamayı hedeflediğimiz göz önüne alınırsa, kullanıcıların al-sat yapması için çok çeşitli token‘ları (ve en iyi fiyatlarla!) sağlamak için acil bir çözüme ihtiyaç vardı. Biz de topluluk odaklı bir projeyiz ve biliyoruz ki birçok token takımı ve topluluk üyesi de en sevdikleri token’ları takas edebilmeyi talep ediyordu.

Dinamik Alım-Satım Yönlendirme: Her Token için En İyi Fiyat!

KyberDMM’de yapacağınız al-sat’lar için için Dinamik Ticaret Yönlendirmesini başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Ekibimiz, desteklenen ağlarda herhangi bir token takası için en iyi fiyatları elde etmek için KyberDMM’nin en uygun rotayı bulmasını ve birden fazla DEX aracılığıyla alım satımları gerçekleştirmesini sağlayan yeni bir alım satım algoritması geliştirdi! Bu aynı zamanda, kullanıcıların ilk kez KyberDMM havuzlarında olmayan ancak diğer DEX’lerde bulunan token varlıklarını alıp satabilecekleri anlamına gelir.

Not: İşlemler, aynı zincir/ağ içindeki en iyi fiyatlar için, farklı DEX’ler aracılığıyla yönlendirilir.

Dinamik Ticaret Yönlendirmesi ilk olarak Ethereum, Polygon, BSC ve Avalanche ağlarında 21 popüler DEX’ten token kaynağı sağlayacak; Uniswap, Sushiswap, Curve, QuickSwap, PancakeSwap, Pangolin, Trader Joe ve dahası.

DeFi için likidite altyapısını oluşturma hedefimizde bu sadece bir başlangıç. Algoritmamızı sürekli olarak optimize ediyoruz ve farklı zincirlere genişledikçe daha iyi oranlar elde etmek için, zaman içinde daha fazla likidite kaynağı da ekleyeceğiz.

Nasıl Çalışıyor?

dmm.exchange’in “Takas” sayfasında, takas etmek istediğiniz iki token’ı seçmeniz yeterli.

Dinamik Ticaret Yönlendirme algoritmamız, sizin için en uygun ticaret yollarını ve fiyatları belirleyip seçmek için birden fazla DEX’te otomatik olarak arama yapar. Ayrıca tam olarak hangi DEX’lerin ticarete dahil olduğunu ve aralarındaki %’yi de görebilirsiniz. Ayrıca daha fazla DEX, havuz ve token eklenmeye devam edecek.

Tasarruf edin: Dinamik ticaret yönlendirmesi ile her bir alım satımdan ne kadar tasarruf ettiğinizi görüntüleyebilirsiniz.

Minimum alınan: Token alım satım işlemi sırasında, en az belirli bir miktarda token almanız garanti edilir (alınan minimum miktar olarak gösterilir). Onaylanmadan önce büyük, olumsuz bir fiyat hareketi olursa işlem geri alınır.

Herhangi Bir Dapp veya DEX Toplayıcı, Mükemmel Fiyatlar Almak için KyberDMM API’sini Kullanabilir

KyberDMM DEX’i entegre etmek ve kendi DeFi Dapps’lerinde mükemmel oranların ve verimin keyfini çıkarmak isteyen geliştiriciler, merkezi olmayan ticaret, likidite sağlama veya getiri çiftçiliği için buradan KyberDMM belgelerimize ve API’mize göz atabilirler. Bize ulaşın! Alandaki tüm DEX toplayıcılarına minnettarız ve likidite havuzlarımızı daha iyi kullanmak ve tüm DeFi alanını birlikte büyütmek için onlarla yakın bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

KyberDMM DEX alım-satım ve getiri çiftçiliği istatistikleri; CoinGecko, DeFi Pulse, DeBank, DeFi Llama ve vfat.tools ve APY.vision gibi veri analitiği platformlarında zaten desteklenmektedir.

Neden KyberDMM’yi kullanmalısınız?

Alım satım yapacaklar için Dinamik Ticaret Yönlendirmenin yanı sıra KyberDMM, likidite sağlayıcılarına sermayelerinin kullanımını en üst düzeye çıkarmak için önemli avantajlar da sunar; avantajlar tipik AMM’lerde mevcut değildir.

  • Güçlendirilmiş Havuzlar: Likidite sağlayıcıları, sermaye verimliliğini büyük ölçüde artıran ve ticaret kaymasını azaltmaya yardımcı olan güçlendirilmiş likidite havuzlarını seçme esnekliğine sahiptir. Aynı havuz ve ticaret boyutuyla, fiyat aralığında (örneğin USDC/USDT) düşük değişkenliğe sahip sabit token çiftleri, diğer platformlara kıyasla 400 kata kadar daha iyi olabilir. Likidite sağlayıcılarına daha az sermaye ile daha iyi fiyatlar sağlayabilir ve likidite sağlayıcıları daha fazla ücret kazanabilirler.
  • Dinamik Ücretler: Protokol ücretleri, havuzda otomatik olarak toplanan ücretlerle, getirileri en üst düzeye çıkarmak ve likidite sağlayıcıları için kalıcı kayıpların etkisini azaltmak için piyasa koşullarına göre dinamik olarak ayarlanır.
  • Tamamen İzinsiz: Herkes bir likidite havuzu oluşturabilir veya mevcut havuzlara likidite ekleyebilir; herhangi bir Dapp, toplayıcı veya son kullanıcı bu likiditeye erişebilir. KyberDMM, daha fazla toplayıcı ve Dapp ile birlikte çalışmaya hazır ve de halihazırda 1inch ve Matcha ile entegredir.
  • Yüksek Güvenlik: KyberDMM’nin kod tabanı, hem ekip hem de Chain Security gibi dış denetçiler tarafından herhangi bir kritik sorun bulunmadan denetlenmiştir ve topluluk incelemesi için Github’da açık kaynak kodludur. KyberDMM, üçüncü taraf oracle’ları kullanmaz, bu nedenle harici oracle risklerine karşı savunmasız değildir. Kyber DMM ayrıca merkezi olmayan sigorta sağlayıcısı Unslashed Finance tarafından 20 Milyon $’a kadar teminat altındadır.

KyberDMM, güçlü ticaret ve likidite sağlama işlevlerini tek bir platformda birleştirerek, tüccarlar ve likidite sağlayıcıları arasında bağlantı kurabilir ve onlara sorunsuz bir merkezi olmayan ticaret deneyimi sağlayabilir. Çok daha fazla yatırımcının LP ürettiğini görmeyi bekliyoruz.

Geliştirmeler burada bitmeyecek çünkü KyberDMM’yi zamanla birden fazla zincirdeki DeFi yatırımcıları, likidite sağlayıcıları, NFT oyuncuları ve Dapp’ler için en çok tercih edilen DEX protokolü haline getirecek, ardışık düzende devam eden birçok benzersiz özelliğimiz var.

Bugün KyberDMM DEX kullanarak Ethereum, Polygon, BSC ve Avalanche üzerinde işlem yapmaya başlayın!

Kyber Network Hakkında

Kyber Network, DeFi için sürdürülebilir bir likidite altyapısı sağlamayı hedefliyor. Bir likidite merkezi olarak Kyber; Dapps, toplayıcılar, DeFi platformları ve bireysel kullanıcılara en iyi oranları sağlamak için çeşitli protokollerden ve kaynaklardan gelen likiditeyi birleştirir. (KyberDMM DEX gibi)

Kyber Network’e herkes likidite katkısında bulunabilir. Kyber, likidite ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı protokollere entegre edebilir. Geliştiriciler Kyber’ı kullanarak anında token takas hizmetleri, ERC20 ödeme akışları ve finansal DApp’ler dahil olmak üzere yenilikçi uygulamalar geliştirebilirler ve bu da herhangi bir token’ın istenilen her yerde kullanılabilir olduğu bir dünya oluşturmaya yardımcı olur.

Kyber, 100'den fazla entegre projeye güç veriyor ve kuruluşundan bu yana 7 milyar ABD dolarının üzerinde işlemin gerçekleştirilmesini sağladı.

Türkiye Topluluğumuza Sosyal Medyadan da Ulaşın ⬇️

?? Twitter | Telegram | Discord (TR Kanalı Var)

? Global: Twitter(Kyber Network)| Twitter(KyberDAO) | Telegram ⭐

Discord | Website | Forum | Blog | Twitter | Reddit | Facebook | Developer Portal | Kyber Tracker | KyberWidget Generator | Github | KyberDMM | KyberDMM Docs


KyberDMM’de Dinamik Alım-Satım Yönlendirmesi Başladı! — Sizin için en iyi fiyatı bulacak! was originally published in Kyber Network on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.



>> View on Kyber Netwok

Join us on Telegram

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

You might also like

LATEST NEWS

LASTEST NEWS