<

[Kyber Netwok] KyberDMM’de Artık Sadece Bir Token ile Havuzlara Likidite Ekleyebilirsiniz!

Bir havuza likidite eklemek ve LP token’larından almak için, havuz çiftindeki token’lardan sadece birini ekleyin!

KyberDMM DEX, token takas etmek ve kazanç elde etmek için en iyi ve en çok kullanılan adres olmayı hedefliyor. Şimdiden likidite sağlayıcıları için 4 milyon doların üzerinde ödül ve 30 milyon doları geçen teşvik sağladı. UI/UX’imizin hem yeni hem de ileri düzey kullanıcılar için en yüksek standartta olmasını sağlamak adına düzenli olarak kullanıcı geri bildirimi topluyoruz.

Bir havuza likidite eklemek; bugün Ethereum, Polygon, BSC, Avalanche ve Fantom üzerinde KyberDMM kullanan binlerce likidite sağlayıcısı için temel işlevdir. KyberDMM’de likidite sağlamayı daha da kolaylaştıran yeni bir özelliği duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. ? ⬇️

Likidite eklemek/kaldırmak ile ilgili mevcut zorluklar nedir?

Eski versiyonda, bir KyberDMM havuzuna likidite eklemek yalnızca birkaç dakikanızı alıyordu. Ancak çiftte her iki token varlığına da sahip olmanız ve havuz oranına göre gerekli bir miktarı yatırmanız gerekiyordu.

Basit bir örnek için, bu ETH-KNC havuzuna likidite eklemek için %50 ETH ve %50 KNC tokenine sahip olmanız gerekir. Ancak, Binance veya FTX gibi merkezi bir borsadan satın aldığınız ve Metamask cüzdanınıza aktardığınız ETH olabilir ama hiç KNC’niz olmayabilir.

Diğer DEX’lere likidite eklemek için, havuza likidite eklemeden önce, gerekli havuz oranını karşılamak için çiftte her iki token türünden yeterli miktarda olması için öncelikle ETH’nizin bir kısmını uygun miktarda KNC ile manuel olarak takas etmeniz gerekecektir. Bu nedenle, en az 2 işlem yapmanız gerekir. 1) Gereken ETH’leri KNC’ye çevirmek; 2) ETH-KNC havuzuna likidite eklemek.

Benzer şekilde, bir havuzdan likiditeyi kaldırdığınızda, tek bir token’dan birinde alma seçeneğiniz olmaz ve çiftteki her iki token varlığını da alırsınız.

Tek token yatırabilmek, likidite eklemeyi oldukça kolaylaştıracaktır

KyberDMM’nin likidite madenciliği yaparken Tek Token Yatırabilme özelliği ile, artık tek bir sorunsuz işlemde havuza likidite eklemek için çiftten yalnızca bir token (örneğin sadece ETH) yatırabilir ve ilgili likidite sağlayıcı (LP) token’larını alabilirsiniz!

Yukarıda verdiğimiz örnekte KyberDMM’de Sadece Bir Token Yatırma özelliğini kullanarak, ETH-KNC havuzuna gerekli oranda likidite eklemeden ve LP token varlıklarını almadan önce; ETH’nizi o anki kura göre KNC miktarına otomatik olarak değiştirir, böylece zamandan, hesaplama ve işlem uğraşından tasarruf edersiniz! ?

Çifte her iki token türünü (bu örnekte hem ETH hem de KNC) yatırmanın standart yolunu kullanarak havuza likidite eklemek isterseniz, Token Çifti sekmesini seçmeniz yeterlidir. Eski klasik yöntemle de devam etmek isteyen likidite madencileri işlemlerine istedikleri gibi devam edebilirler ?

Tek Token Yatırma ile likidite ekleme sürecini izleyin:

Likiditeyi kaldırın ve istediğiniz bir token’ı kolayca alın

Havuzlarım sayfasında, Likiditeyi Kaldır’a tıklayın ve likiditeyi kaldırma ve Tek Token sekmesi aracılığıyla tek bir token türünden geri alma seçeneğini kullanın. KyberDMM, likiditenizi otomatik olarak kaldıracak ve hepsini tek bir işlemde istediğiniz token’a (veya eski yöntem ile çiftteki iki token’a da) dönüştürecektir.

Likiditeyi standart yoldan kaldırmak ve her iki token türünü (bu örnekte ETH ve KNC) almak için bunun yerine “Token Pair” sekmesini seçmeniz yeterlidir.

İstenen tek bir token’ı elde etmek için likiditeyi kaldırma sürecinin tamamını izleyin:

KyberDMM DEX’i birlikte mükemmelleştiriyoruz!

Kullanıcı geri bildirimlerini çok ciddiye alıyoruz ve beta aşamamızın sonuna yaklaşırken KyberDMM DEX’te iyileştirmeler yapmaya devam edeceğiz. Bu sayede KyberDMM’in token takasları için en iyi yer olmasını sağlayacağız, likiditeyi gittikçe arttıracağız ve birden fazla zincirde getiri madenciliğinin sınırlarını zorlayacağız! Düşüncelerinizi burada paylaşarak KyberDMM’de bundan sonra ne görmek istediğinizi bize yazın.

KyberDMM, son zamanlarda DEX ve DeFi alanında inanılmaz ilerlemeler kaydediyor:

  • Toplam Ticaret Hacmi 2 Milyar Doların Üzerine Çıktı!
  • 10.000'den fazla likidite sağlayıcısı için toplanan 4 milyon doların üzerinde ödül dağıtıldı.
  • Yükseltilmiş Likiditede tüm zamanların en yüksek değeri olan ~500 Milyon Doları geçti ve 50 Milyar Dolarlık TVL değerine ulaşıldı.
  • Coin98 Wallet, Kattana Trade, Rome Terminal gibi Dapp’lerin yanı sıra 1inch, Paraswap, 0x API, Matcha ve Slingshot gibi en iyi Toplayıcılar tarafından entegre edildi.
  • Yakın zamanda Ethereum, Polygon, BSC, Avax ve Fantom gibi ağlarda çalışmaya başladı! (multi-zincir özelliğimiz ile gurur duyuyoruz; ağların sayısını arttırmak için de çalışıyoruz)

KyberDMM DEX’i ve yeni Tek Token Yatırma özelliğimizi şimdi deneyin!

Kyber Network Hakkında

Kyber Network, DeFi için sürdürülebilir bir likidite altyapısı sağlamayı hedefliyor. Bir likidite merkezi olarak Kyber; Dapps, toplayıcılar, DeFi platformları ve bireysel kullanıcılara en iyi oranları sağlamak için çeşitli protokollerden ve kaynaklardan gelen likiditeyi birleştirir. (KyberDMM DEX gibi)

Kyber Network’e herkes likidite katkısında bulunabilir. Kyber, likidite ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı protokollere entegre edebilir. Geliştiriciler Kyber’ı kullanarak anında token takas hizmetleri, ERC20 ödeme akışları ve finansal DApp’ler dahil olmak üzere yenilikçi uygulamalar geliştirebilirler ve bu da herhangi bir token’ın istenilen her yerde kullanılabilir olduğu bir dünya oluşturmaya yardımcı olur.

Kyber, 100'den fazla entegre projeye güç veriyor ve kuruluşundan bu yana 7 milyar ABD dolarının üzerinde işlemin gerçekleştirilmesini sağladı.

Türkiye Topluluğumuza Sosyal Medyadan da Ulaşın ⬇️

?? Twitter | Telegram | Discord (TR Kanalı Var)

? Global: Twitter(Kyber Network)| Twitter(KyberDAO) | Telegram ⭐

Discord | Website | Forum | Blog | Twitter | Reddit | Facebook | Developer Portal | Kyber Tracker | KyberWidget Generator | Github | KyberDMM | KyberDMM Docs

Kyber Network ile her zaman ileriye! ?


KyberDMM’de Artık Sadece Bir Token ile Havuzlara Likidite Ekleyebilirsiniz! was originally published in Kyber Network on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.



>> View on Kyber Netwok

Join us on Telegram

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

You might also like

LATEST NEWS

LASTEST NEWS