<

[Kyber Netwok] Kyber Network Yeni CEO’sunu Duyurdu

Kyber Network’ün bir sonraki büyüme aşamasının başlangıcı olan bu geçiş için çok heyecanlıyız!

Geçtiğimiz yıllarda ve 2022'nin henüz başında birçok önemli gelişmeyi duyuran Kyber Network, daha da fazla ivme kazanmaya ve Merkeziyetsiz Finans (DeFi) alanınaki dönüştürücü teknolojileri ile zincir üzeri altyapıya katkıda bulunmaya tüm hızıyla devam edecek. Loi Luu, Kyber Network’ün kurucu ortağı ve CEO’su olarak bugüne kadarki her kilometre taşını başarıyla yerine getirerek Kyber’a liderlik etti. Fakat son iki yılda DeFi alanında meydana gelen muazzam değişiklikler ve Kyber’ın yaklaşan birçok büyüme girişimi de yanında birçok zorluğu ve bunların üstesinden gelmek için yeni bir yönetim ile yeni bir ekip yapısını gerektiriyor.

İşte bu noktada, Kyber Network’ün büyümesinin bir sonraki aşamasına liderlik ekmek için stratejik bir değişimle, Victor Tran’ın CEO olarak atanması devreye giriyor. Bu arada Kyber Network’ün artık eski CEO’su ve yine Kyber’ın kurucu ortağı olan Loi Luu, tüm faaliyetleri denetlemek üzere Kyber Group Başkanı sıfatıyla liderlik ekibinde kalmaya devam edecek.

Yeni atanan CEO Victor Tran, Kyber Network’ün eski CTO’su ve kurucu ortağıdır. Ayrıca Forbes’un 30 yaş altı 30 Asya mezunu listesinde yer almıştır. Victor, güçlü bir mühendislik geçmişine sahip; Vietnam Ulusal Üniversitesi’nde Bilgisayar Bilimi okuduktan sonra Loi Luu ile tanıştı ve Kyber Network’ü kurarak kariyerine devam etti.

İlk günlerden beri edindiği deneyimle Victor Tran, Kyber Network’ün büyük potansiyeli hakkında derinlemesine bir anlayışa sahip. Yıllar boyunca hem liderliğini hem de yönetim yeteneklerini göstermiş olan Victor Tran’ın, özellikle yalnızca DeFi’nin değil, tüm kripto alanının katlanarak büyüdüğü ve dönüştüğü bu zamanda Kyber’ı yeni zirvelere taşımak için en uygun kişi olduğunu düşünüyoruz.

Kyber, DeFi altyapısına son teknolojisi ile önemli bir katkıda bulunuyor. Bu alan Kyber’ın ilk günlerinden bu yana büyük değişiklikler geçirdi. Kripto para adaptasyonu yalnızca 2021'de %880 arttı. Artık sadece birkaç bin kullanıcılı erken ve deneysel bir endüstri değil; dünya çapında on milyonlarca kullanıcısı olan 3 trilyon USD’lik bir pazar!

Victor, Kyber’a kendi benzersiz liderlik markasını getirerek, ekibin ve topluluğun bu hızla değişen DeFi ortamında var olmasına ve hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olacak. Kyber topluluğu, Victor Tran’ın rehberliğinde yeni bir büyüme ve gelişme çağını sabırsızlıkla bekleyebilir!

Geçmiş ve Gelecek

Kyber Network, kripto para ekosistemindeki sorunsuz token değişimleri yapılabilmesi ve DeFi alanının tüm likidite ihtiyacını karşılamak için yenilikçi bir merkeziyetsiz alım-satım (DEX) protokolü oluşturma misyonuyla kuruldu. 2017'deki lansmanından bu yana dünyanın ilk ve en büyük DeFi protokollerinden biri olarak adından söz ettirdi. Ayrıca likidite altyapısının yanı sıra wrapped Bitcoin (WBTC) ve DEX birleştiricisi geliştirmesiyle de alana büyük katkıda bulundu.

2021'de Kyber birçok önemli dönüm noktasıyla doluydu! DeFi’nin ilk dinamik piyasa yapıcı protokolü KyberSwap’ın lansmanı ve altı blok zincir ağında kullanılabilmesi ile sermaye verimliliğini sunan; bu özelliklere sahip ilk yapı oldu. TVL, 500 milyon doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve işlem hacmi 4.7 milyar doları aştı! KyberSwap ayrıca bölünmüş alım satım ve dinamik yönlendirme yoluyla tüm zincir içi işlemlerde en iyi oranları sağlayan DEX toplayıcısı olma özelliğini de kazandı.

Kyber, yeni liderlerimiz ve topluluğumuzun desteğiyle birlikte 2022 ve sonrasında daha da fazla dönüm noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Kyber Network ile her zaman ileriye!

Türkiye Topluluğumuza Sosyal Medyadan da Ulaşın ⬇️

?? Twitter | Telegram | Discord (TR Kanalı Var)

? Global: Twitter(Kyber Network)| Twitter(KyberDAO) | Telegram ⭐

Discord | Website | Forum | Blog | Twitter | Reddit | Facebook | Developer Portal | Kyber Tracker | KyberWidget Generator | Github | KyberDMM | KyberDMM Docs


Kyber Network Yeni CEO’sunu Duyurdu was originally published in Kyber Network on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.



>> View on Kyber Netwok

Join us on Telegram

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

You might also like